Újszülöttek és babák

Ha újszülött, egészen pici babádról szeretnél képeket, azokat az első két hétben érdemes elkészíteni, ilyenkor a baba még aluszékony, nem ébred fel könnyen a mozgásra, mozgatásra.  Akkor ajánlom ezt az időszakot, ha alvós képekre vágytok.
Ha inkább már rámosolygós, nyitott tekintetű képeket szeretnétek, 3-4 hónapos korban találkozzunk vagy kicsit később, amikor már ülni tud a baba.

Az újszülött és kisbaba fotózás általában minimum 2 órát tart, de teljes mértékben alkalmazkodunk Őhozzá.

Kisbabák fotózásakor is a természetes, letisztult, érzelmekkel teli fotók jellemzőek a stílusomra. Olyan fotókat készítek, amik időtlenek és biztos lehetsz benne, hogy a 18. születésnapján is és már saját gyerekeivel is örömmel nézegetitek majd, az aktuális divattól függetlenül.  Kérlek akkor keress, ha számodra ez a stílus megfelelő.  Tigris, csiga, róka, stb. jelmezeket nem tartok, csak Rátok koncentrálok, a ti természetes arcotokra, kapcsolatotokra, boldogságotokra.

A csomag 25 db retusált, nagy felbontású fotót tartalmaz, korlátlan kellékhasználattal, ajándék papírképekkel (10 db 10x15 cm papírkép).  Ára: 39.900,-Ft

Időpont kérés: zsufoto@gmail.com;  06-20-449-69-00