Újszülött és baba fotózás

Kisbabák fotózásakor is a természetes, letisztult, érzelmekkel teli fotók jellemzőek a stílusomra.  Kisbabátok saját arcát, mozdulatait, mosolyát fotózom.  Kérlek vedd figyelembe, hogy én nem a csomagolós, hajpántos képeket készítem.  Ez nem jelenti azt, hogy ne lenne a stúdióban számos takaró, újszülött, kisbaba ruha és kiegészítő, de ezek sosem vonhatják el a figyelmet a Te kisbabádról, aki mostantól mindig az első lesz az életedben.  Ezek a kellékek csak kiegészítők egy stílusos és szép sorozat elkészítéséhez, ahol ezt a gyorsan elillanó korszakot örökítjük meg és a kisbabád arcára, apró kezére, lábára, kettőtök kapcsolatára szeretnél majd emlékezni a későbbiekben, nem pedig a különbőző jelmezek, egyenfotók sokaságára.
Kérlek akkor keress, ha számodra ez a stílus megfelelő.
Fotókat a saját ruháitokban és a nálam megtalálható számos újszülött ruha, takaró, sapka segítségével készítünk, olyan arányban, ahogy Ti szeretnétek.  Tigris, csiga, róka, stb. jelmezeket nem tartok, és nem bugyolálom egyen módon a babákat.  Csak Rátok koncentrálok, a ti természetes arcotokra, kapcsolatotokra, boldogságotokra.  
Újszülött fotókon, amennyiben a napszak megengedi, a természetes fényeket részesítem előnyben.
Budán és belső pesti kerületekben szívesen elmegyek otthonotokba is, ha van elég természetes fény, amit használhatunk.
Fentiek miatt nem is szükséges az első két hétben találkoznunk, mint ahogy nostanában szokás, az ilyen stílusú képek készülhetnek később is, ami sok anyukának megnyugvás és hagy kis időt az összeszokásra.

A csomag 25 db retusált, nagy felbontású fotót tartalmaz, korlátlan kellékhasználattal, ajándék papírképekkel (10 db 10x15 cm papírkép).  Ára: 45.000,-Ft