2004 óta foglalkozom fotográfiával.

Máig őrzöm a kezdeti lépések hangulatát, izgalmát, tudásvágyát, a régi és új fotós könyvek olvasásának perceit-óráit, a fotográfus ismerősök, barátok és legfőképp Édesapám tanácsait, aki jó érzékkel terelgetett a tanuló években, hogy mindig a legjobb pillanatokat kapjam el, akár utcán, akár műteremben fotózom.   
Első kiállításaimat zsáner és streetfotó témában rendezték, 2011 óta állítok ki önálló és csoportos kiállításokon. 
2011-ben 50 budapesti zsánerfelvételemmel CD-könyv jelent meg a Paperless Books Kiadó gondozásában "Tiszta zsáner" címmel.  
Még ugyanebben az évben felvételt nyertem a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete Fotóművészeti Tagozatába.


2016-ban elvégeztem a fotográfus szakot, és megnyitottam saját műtermemet Budán, ahol portré, családi, kismama, baba, gyerekfotózásra várom szeretettel azokat, akiknek fontos, hogy minőségi, érzelmekkel teli fotók készüljenek családjukról, önmagukról.
Emellett felnőtt és gyerek rendezvényeket, színházi előadásokat is fotózok.
Újabban online külföldi workshopokon sajátítom el a legújabb ismereteket, irányzatokat és alkalmazom ezeket a Ti fotózásaitok során is.

Ha érdekelnek street/város és természetfotóim, vagy aktuális kiállításaim iránt érdeklődsz, ha faladra művészfotót szeretnél, szeretettel várlak másik honlapomon is:  www.zsuzsakerekes.hu

Ha fotózásra szeretnél jelentkezni, nézz körül ezen a honlapon és írj a zsufoto@gmail.com címre.