2004 óta foglalkozom fotográfiával.   A természetes, őszinte, élettel és érzemekkel teli, stúdióban a letisztult, elegáns stílust kedvelem.   
Elsősorban Rád/Rátok vagyok kíváncsi és ez a fotókon is visszaköszön. 
Ugyan a stúdióban sok kellék, háttér és kiegészítő megtalálható, de a végső képeken sosem vonhatják el a figyelmet Rólad/Rólatok.

A fotográfus szakot 2016-ban végeztem el, és megnyitottam saját műtermemet Budán, ahol elsősorban portréfotózásra, gyerek és családi fotózásra várom szeretettel azokat, akiknek fontos, hogy minőségi, érzelmekkel teli fotók készüljenek családjukról, önmagukról.
Emellett kismama és újszülött fotókat is készítek.
Hazai és külföldi online workshopokon folyamatosan sajátítom el a legújabb ismereteket, irányzatokat és alkalmazom ezeket a Ti fotózásaitok során is.

Ha fotózásra szeretnél jelentkezni, nézz körül a honlapon és írj a zsuzsakerekesfoto@gmail.com címre.  


A stúdiófotózás mellett 2004 óta készítek zsáner / város / és utcafotókat.   Máig őrzöm a kezdeti lépések hangulatát, izgalmát, tudásvágyát, a régi és új fotós könyvek olvasását, a fotográfus ismerősök, barátok és legfőképp Édesapám tanácsait, aki jó érzékkel terelgetett a tanuló években, hogy mindig a legjobb pillanatokat kapjam el, akár utcán, akár műteremben fotózom.   
Első kiállításaimat zsáner és streetfotó témában rendezték, 2011 óta állítok ki önálló és csoportos kiállításokon. 
2011-ben 50 budapesti zsánerfelvételemmel CD-könyv jelent meg a Paperless Books Kiadó gondozásában "Tiszta zsáner" címmel.  
Még ugyanabban az évben felvételt nyertem a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete Fotóművészeti Tagozatába.

Ha érdekelnek street/város és természetfotóim, vagy aktuális kiállításaim iránt érdeklődsz, ha faladra művészfotót szeretnél, szeretettel várlak másik honlapomon is:  www.zsuzsakerekes.hu