A természetes, letisztult, élettel és érzemekkel teli, elegáns stílust kedvelem.   
Elsősorban Rád/Rátok vagyok kíváncsi és ez a fotókon is visszaköszön.  A stúdióban sok kellék, háttér és kiegészítő megtalálható, de a végső képeken sosem vonhatják el a figyelmet Rólad/Rólatok.

Mint láthatjátok több műfajban is otthon érzem magam, szívesen fotózom portrét (akár önéletrajzhoz, üzleti célra, honlaphoz, közösségi oldalra vagy csak saját célra), kismama, baba és családi fotókat, gyerekeket.  Ha a galériában szétnéztek,láthatjátok a sokszínűséget.

Éppen ezért részletes tájékozatót mindig a fotózás fajtájának, időpontjának kiválasztása után küldök e-mailben.


Van pár tudnivaló azonban, ami minden fotózásra érvényes, ezeket olvashatjátok itt:

 • Fotózást hétköznap és hétvégén is, a hét minden napján vállalok.  Érdemes kb. 2 héttel a tervezett fotózás előtt bejelentkezni, hogy találjunk megfelelő időpontot.  Ha hétvégén szeretnél jönni, mindenképp időben jelezd, ezek az időpontok fogynak el a leghamarabb.   Ünnepek környékén, Karácsony, Anyák napja, stb. is érdemes jó előre gondolkodni, ahogy szülinap esetén is.  
  Sürgősebb esetben - önéletrajz/üzleti portré, vagy családtagnak szánt utolsó pillanatos ajándék - hívjatok nyugodtan, általában találunk lehetőséget.

 • Bármelyik csomagot is kéritek, szabadon választható, korlátlan háttér, kellék használat és átöltözési lehetőség illet Titeket.
 • A fotózások időtartama nálam nem kőbe vésett.  Egy körülbeli időtartam, nem mérem percre az időt, a lényeg, hogy a jó képek megszülessenek. 

 • A kért képek mennyiségét a fotózás után is növelhetitek, ha sokkal több fotó tetszik az elkészültek között, mint eredendően gondoltátok, van lehetőség a csomag megváltoztatására.Csomagváltás nélkül további fotók 2000 Ft/fotó.

 • A fotók elkészítésének utolsó szakasza az utómunka, ennek során tökéletesítem a képeket és csak retusált, minőségi fotókat adok át.  (nyers fotót nem)
  A retusálás tartalmazza a szín, kontraszt, hangulat beállítását, a bőrhibák, foltok, eltávolítását.  Extra kérések és igények esetén felárat számolok fel, ezt a fotózás során személyesen beszéljük meg.

 • A retusált képek és a csomag elkészítésének ideje maximum 2 hét, de általában 7-10 nap alatt kézhez kapjátok, sürgős esetben hamarabb.
  Önéletrajzhoz vagy üzleti céllal készült portré esetében 1-2 nap.

 • A retusált képeket kétféle méretben kapjátok meg: eredeti, nagy felbontású és webes méretben

 • Fizetés két módon lehetséges, mindkét esetben számla ellenében. (0 % ÁFA, alanyi adómentes szolgáltatás.:
  A fotózáskor készpénzben.
  Fotózás után átutalással.  Ebben az esetben a kész, retusált fotókat csak utalás után küldöm.

 • ​​Papírképek rendelhetőek a fotózás árán felül, az "Árak" oldalon megtalálhatóak a méretek és költségek.

 • Sminkest is kérhettek, 8000,-Ft/fő.  (hétvégén 15% felárral)

 • A papírképeken túl lehetőség van fotókönyv rendelésére, tetszőleges formátumban és méretben.
  Ha a falon szeretnéd látni a képeket, többféle lehetőség közül is választhatsz:
  - minőségi fotópapírra nyomtatott, alumínium lemezre vagy más hordozóra kasírozva
  - vászonfotók
  - plexi fotók

 • Ha a fotózást ajándékba szeretnéd adni, egyedi, névre szóló ajándékutalványt készítek.